Ανακοινώθηκε ο προγραμματισμός για εξετάσεις Β΄Επιπέδου στις ΤΠΕ. Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Ανοίγουν οι ημερομηνίες για πιστοποίηση Α' επιπέδου στις ΤΠΕ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, μπαίνοντας με τους κωδικούς τους στο mis. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ξεκινά σύντομα (Φεβρουάριος 2015) νέα περίοδος πιστοποίησης Α' επιπέδου. Θυμίζουμε ότι η πιστοποίηση αυτή (θα) θεωρείται προαπαιτούμενο  για τη συμμετοχή σε άλλες επιμορφώσεις, όπως η επιμορφωση Β' επιπέδου. Δείτε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης εδώ.

Άρχισε η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στην 6η περίοδο επιμόρφωσης του Β' επιπέδου. Λήγει την 03/12/2014 στις 14:00. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Γίνεται γνωστό στους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιμόρφωση, ότι η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην 6η περίοδο επιμόρφωσης Β’ επιπέδου ΤΠΕ προγραμματίζεται να ξεκινήσει την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014. Θα ακολουθήσει νεώτερη σχετική ανακοίνωση. Τα μαθήματα προβλέπεται να ξεκινήσουν στις 15 Δεκεμβρίου 2014.

Στα Χανιά, οι συναντήσεις θα γίνονται στο Γυμνάσιο Πλατανιά.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.

 

Ανακοινώθηκε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υλοποίηση προγραμμάτων Β΄ Επιπέδου. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει νέα (6η) επιμορφωτική περίοδος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση προβλέποεται να δημιουργηθεί τμήμα και στα Χανιά. Τα μαθήματα, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, αναμένεται να ξεκινήσουν το Δεκέμβρη. Την ανακοίνωση μπορείτε να τη βρείτε εδώ, ενώ νεότερες ανακοινώσεις (π.χ. για αιτήσεις συμμετοχής) θα αναρτηθούν εδώ.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την 5η περίοδο επιμόρφωσης Β' επιπέδου στις ΤΠΕ.

Στις 6 Φεβρουαρίου 2014 λήγει η πρώτη φάση υποβολής αιτήσεων.

Στα Χανιά θα λειτουργήσει ένα πρόγραμμα για μαθηματικούς, στο ΚΣΕ του Γυμνασίου Πλατανιά. Περισσότερα εδώ.

 

 

Υλικό για διαδραστικούς (σύνδεσμος προς το αντίστοιχο τμήμα τοπυ ιστότοπου)

SuperMathWorld (κατεβάστε τους τρεις φακέλους και το ένα αρχείο που θα βρείτε, τοποθετήστε τα στον ίδιο φάκελο και τρέξτε κάνοντας διπλο κλικ στο αρχείο)

Για να εμφανιστούν περισσότερες επιλογές, θα πρέπει να συνδεθείτε.  Αν δε θυμάστε τον τρόπο, δείτε το βίντεο εδώ.